eller Bill's Gate to Internet


Jag är ålderman i släkten Bjurestrand, är född 1937

och det är bara jag som har intresse och ork att göra sån't här (hemsida) i hela släkten som består av 21 personer i tre generationer.
Mitt datorintresse väcktes när jag, som kassör i Gislaveds Gammaldansförening, förstod vilket hjälpmedel det var att sköta bokföring, betala spelmän och dra av skatt med åtföljande arbete som skatteredovisningar och kontrolluppgifter m.m.
Detta var på 80-talet innan Windows fanns.
När jag köpte min första dator, (den första datorn jag arbetade på ägde gammaldansföreningen) var inte steget långt till att börja göra en egen hemsida, (Min första hemsida kallade jag Bill's Gate to InterNet, en traverstering på Bill Gates) och på den vägen är det.

Släktforskning

Jag började släktforska runt år 2000 och har väl kommit en bit på väg. Genom "Långarydssläkten" fick jag reda på att min farfars far (soldat Johan August Elm) var ingift där.Jag har inte hittat så mycket mer om farfar. På min mors (Kihlbaum) sida har jag kommit mycket längre.
Det dyker alltid upp något intressant när man släktforskar. Min sonhustru har t.ex. en ana (Kusoffsky) som var med Karl den XII i kalabaliken vid Bender.
Mer om detta på min släktforskningssida.

Parkinson

Efter att min fru, har fått parkinson har jag blivit engagerad i föreningen för parkinsonsjuka.
Jag har fått förtroendet att ansvara för Parkinsonföreningens hemsida
, samt sköta föreningens medlemsregister.

Webmaster

| | Upp |

Besök: 36002